top of page

Til Professionelle

Jeg tilbyder Supervision, Oplæg/Undervisning og Workshops, samt underviser på grundkursus i EMDR via EMDR Center Danmark (2024) og EMDR Kursus Danmark (2025). 

Til dig som gerne vil lære mere om EMDR-terapi 

EMDR er blevet anerkendt af WHO som en af de bedste behandlingsterapier til behandling af især stress relateret lidelser samt adskillige forskningsundersøgelser viser at EMDR er en af de mest effektive terapier til behandling af PTSD. Hvis du gerne vil vide mere eller ønsker at dygtiggøre dig professionelt indenfor faget, findes der herunder forskellige muligheder. 

Kurser

Deltag i grundkursus EMDR Del 1 og Del 2. Arrangeres i 2024 af EMDR Center Danmark og afholdes løbende i både Aarhus og København. Fra 2025 arrangeres alle grundkurser af EMDR Kursus Danmark.

Information og tilmelding findes på www.emdr.dk eller på www.emdrkursus.dk

Oplæg

Workshops/Oplæg/Undervisning om traumer eller EMDR terapi

  • Introduktion til EMDR

  • EMDR og Børn Workshop

  • Traumer og PTSD

  • Traumefokuseret behandling af Børn

 

Oplæg kan være korte 1-2 timer eller 4-6 timer, prisen afhænger af længde og deltagerantal. Kontakt mig for at få et konkret tilbud. 

Supervision

Individuel supervision                       1.250 kr. pr. time

Gruppesupervision (2 deltagere)        2.000 kr. pr. time

Gruppesupervision (3-6 deltagere)     2.200 kr. pr. time


Blandede grupper: Hvis du tilmelder dig en gruppe med deltagere fra forskellige arbejdspladser, betaler du for én plads i gruppen. Grundbeløbet på 2000 kr. deles mellem deltagerne, dvs. at hvis der er 2 personer i en gruppe er prisen 1000 kr. pr. deltager pr. time. Hvis der er 6 personer i en gruppe er prisen 366,7 kr. pr. deltager pr. time etc.

 

OBS! Man betaler for sin plads i gruppen uanset om man møder op eller er forhindret af hensyn til de øvrige deltageres budget.

Betaling

Der er følgende betalingsmuligheder:

- Mobilepay nummer: 41 39 95

- EAN faktura

- Faktura (som skal betales inden 8 dage)

bottom of page